Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vörös bársony fánk krémsajtos mázzal

Vörös bársony fánk krémsajtos mázzal

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál piros ételszínező
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 1 1/2 bögre finomliszt
  • 3/4 bögre cukor
  • 1/4 bögre kakaópor
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1/2 teáskanál só
  • 3/4 bögre író
  • 2 tojás
  • 1/4 bögre olvasztott vaj
  • 1 teáskanál ecet
  • 8,5 dkg natúr krémsajt
  • 1/2 bögre porcukor
  • 2 teáskanál tej

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 218°C -ra. Vékonyan kenjük ki a sütőformát pálmazsírral.
  2. Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, a sót, sütőport és a kakaóport.
  3. Közepes tálban gépi habverővel keverjük össze az írót, tojást, olvasztott vajat, a vaníliát, az ecetet és piros ételszínezőt. Hozzákeverjük az írós keveréket a lisztes keverékhez. Egyenletesen osszuk el a masszát az előkészített sütőformában.
  4. Süssük 7-9 percig vagy amíg szépen megpirul. A sütőformában hagyjuk hűlni 5 percig, majd hűtőrácsra tesszük.
  5. A mázhoz a krémsajtot mikrohullámú sütőben melegítsük fel 30 másodpercenként megkeverve. Mikor felolvadt kézi habverővel hozzákeverjük a porcukrot és a tejet. megmártjuk benne a fánkokat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: farsangi fánk receptek

Keresés