Szív alakú málna torta

Hozzávalók:
- 6 tojásos piskóta készítése
- 1 adag málnás krém tölteléknek
- 1 1/2 adag vajkrém
- rózsaszín ételszínező
- 1 csomag kész fehér fondant vagy készítsd magad a fondantot
Eszközök:
- Szív alakú sütőforma
- Süti (hűtő) rács
- Habzsák
- No. 4 tip kinyomócső
- No. 17 tip kinyomócső
- No. 12 tip kinyomócső
- No. 104 tip kinyomócső
- Standard csatolócső
- virág szög
Díszítési technika: szalag rózsa technika, fodor technika
Elkészítés:
- Előző nap elkészítjük az 1 adag vajkrémünkből, (rózsaszín ételszínezővel színezünk) a kis rózsaszín szalag rózsákat szalag rózsa technika segítségével és hagyjuk száradni egy éjszakán át.
- Készítjük el a 6 tojásos piskótát a szív alakú sütőformában sütve, majd rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az málnás krémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg. Vonjuk be a fehér fondantunkkal, amit a rózsaszín ételszínezővel előtte megszínezünk. (Segítség itt)
- Jöhet a díszítés! Készítsük el a fél adag vajkrémet és a habzsákba fehér vajkrémet töltünk majd a No. 104-es kinyomócsővel körbe fodrozzuk a tortánkat.
- Rakjuk a szem helyére az előző nap elkészített szalagrózsákat, majd azok köré a fehér korongokat, melyek közepét az No. 4 tip kinyomócsővel kilukasztjuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!