Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szív alakú keksz recept

Szív alakú keksz recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítése:

  1. Keverjük simára a vajat, majd adjuk hozzá a cukrot, és keverjük habosra. Tegyük hozzá egy tojás sárgáját, majd a vanília kivonatot. Addig keverjük, míg kivilágosodik, és teljesen habos állagú lesz. (Ez kb. 30 mp) Adjuk hozzá a sót, majd kis adagokban a kimért lisztet.
  2. A kissé összetört csokis gabonapelyheket óvatosan forgassuk az elkészült tésztába.
  3. Melegítsük elő a sütőnket 180 Celsiusra.
  4. Nyújtsuk ki a tésztát, majd a Szív kiszúró forma segítségével készítsük el a sütemények alapját. Helyezzünk egy szív formára egy
  5. Nyalóka pálcikát és a túloldalról rögzítsük egy kis darab tésztával, a képen látható módon.
  6. Óvatosan nyomkodjuk bele a kis darab tésztát hátulról, és úgy süssük, hogy ez az oldala legyen alul. Így teljesen egybe fog sülni, nem fog látszani, hogy hozzátettünk tésztát.
  7. Az elkészült süteményeket kb. 180 fokon, 10-12 perc alatt süssük készre.
  8. Díszítés előtt várjuk meg, míg a sütemények teljesen kihűlnek.

Díszítés:

  1. Készítsük el a Royal Icing Mixet a dobozon található leírás szerint, majd színezzük be a rózsaszín gél állagú ételszínezővel. Az elkészült krémmel kenjük be a sütik felszínét. Végül szórjuk meg apró, ehető cukorszívecskékkel.
  2. Nagyon gyorsan, és könnyen elkészíthető különlegesség, amivel egészen biztos, hogy Te is nagy sikert fogsz aratni!

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés