Szív alakú keksz, márványos díszítéssel

Hozzávalók:
- Ételszínezőgél – pink
- Ételszínezőgél – piros
- Tojásfehérjepor
- Keksz tészta
- royal icing házilag készítve
Eszközök:
Elkészítés:
- A kekszeket süssük le egy nappal korábban. A recept szerint készítsük el a keksz tésztát. A szív kiszúró segítségével szúrjuk ki a kekszeket. Süssük meg és hűtsük ki.
- Készítsük el a royal icingot és színezzük. 1/4 csészényit színezzünk rózsaszínre, 1/4 csészényit pirosra a ételszínező gélekkel. A többit hagyjuk fehéren.
- Töltsük be a habzsákokat. Mindegyik színt külön-külön eldobható habzsákba töltsük.
- Díszítsük a kekszeket. Vágjuk le a habzsákbok csücskét. A fehér cukormázzal töltsük ki a kekszek felületét. A színes cukormázakból nyomjunk rá pontokat és fogpiszkáló segítségével örvényezzük be a márvány minta eléréséig. Hagyjuk egy éjszakán át száradni.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!