Szalaggal és szívecskékkel díszített torta

Hozzávalók:
- 6 tojásos piskóta készítése
- 1 1/2 adag málnás krém tölteléknek
- rózsaszín gél ételszínező
- piros gél ételszínező
- 2 csomag kész fehér fondant vagy készítsd magad a fondantot
Eszközök:
Díszítési technika: torta bevonása fondanttal
Elkészítés:
- Készítjük el a 6 tojásos piskótát a szív alakú sütőformában sütve, majd rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az málnás krémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg. Vonjuk be körbe a tortánkat a maradék krémmel vékonyan, majd a rózsaszín ételszínezővel megszínezett 1 csomag kész fehér fondanttal vonjuk be a tortát.
- Jöhet a díszítés! Vegyük elő egy újabb adag fehér fondantot és színezzük piros gél ételszínezővel, majd nyújtsuk ki és szív alakú kiszúróval készítsük el a borító szívecskéket kb. 32-34 db-ra lesz szükség Dekorecset segítségével nedvesítsük be a szívecskék hátulját és úgy tapasszuk fel őket a tortánkra.
- A másik adag kész fehér fondantot nyújtsuk ki 2-3 mm vastagra, majd éles kés segítéségével vágjunk egy, kb. 30-35 cm hosszú és 6-7cm széles csíkot belőle, helyezzük rá átlósan a tortánkra és a két végét csavarjuk fel. Szintén benedvesített dekorecset segítségével benedvesített állapotban helyezzük átlósan a szív tortánkra.
- Végül a maradék rózsaszín fondantunkból betűkiszúró segítségével írjuk rá, hogy szeretlek, LOVE, Anyának stb.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!