Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szalag rózsa készítése habzsákkal

Szalag rózsa készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta habzsákkal készített rózsával díszítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez az eldobható habzsákra, azon kívü kívül egy No. 10-es kinyomócsőre, egy No. 104-es szirom alakú kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), lila színű ételszínező géllel színezett vajkrémre. és egy virágszögre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákba helyezzük bele az No. 10-es kinyomócsőre, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. A sütőpapírt pici krémmel rögzítsük a virágszöghöz, hogy ne essen le róla. Tartsuk a zsákunkat 90°-os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a sütőpapírral borított virágszögünk felszínétől, miközben a habzsákunkat megnyomva elkészül a rózsánk alapja. (A szabad kezünkkel tartjuk a virágszögre, amit a formájának köszönhetően szabadon tudunk forgatni, nagyban segítve ezzel a munkánkat.)

2. Lépés:

Ahogy csökkentjük a habzsák nyomását, úgy emeljük fel a kinyomócső végét, hogy kis kúp alakot kapjunk.

3. Lépés:

Emeljük fel az No. 10-es kinyomócsőre.

4. Lépés:

Elkészültünk az alappal, erre építjük a szalag rózsát a No. 104-es szirom alakú kinyomócsőre.

5. Lépés:

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés