Rózsaszín habos szív torta

Hozzávalók:
- Kedvenc kakaós piskóta mix, vagy recept
- Konyhakész fehér cukormáz – 2 kg
- Ételszínező – pink
- Ételszínező -rózsaszín
Eszközök:
- Hűtőrács
- No. 1 M díszítőcső
- No. 1 A díszítőcső
- No. 32 díszítőcső
- No. 12 díszítőcső
- No 21 díszítőcső
- No. 4 B díszítőcső
- Eldobható habzsák
- Szív sütőforma – 20 cm Wilton
Elkészítés:
- Süssük és hűtsük ki a tésztát. Süssünk 5 réteg szív alakú tésztalapot, majd hűtőrácson hűtsük ki.
- Színezzük a krémet. A pink és a rózsaszín gél segítségével készítsünk 3 különböző árnyalatú rózsaszín krémet 1/3-1/3 bögrényit.
- Állítsuk össze a habzsákokat. A habzsákokat lásuk el a felsorolt díszítőcsövekkel és mindegyik habzsákot töltsük meg egy-egy árnyalatú krémmel.
- Rakjuk össze a tortát. Úgy rétegezzük a lapokat, hogy közé töltsük véletlenszerűen a különböző díszítőcsövekkel és árnyalatokkal, csillagokat, pontokat és rozettákat.
- Díszítsük a torta tetejét. A legfelső tészta teljes tetejét díszítsük a rózsaszín különböző árnyalatával csillagokkal, gömbökkel, rozettákkal.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!