Rózsákkal díszített szív alakú torta

Hozzávalók:
- 6 tojásos piskóta készítése
- 1 adag ízlésnek megfelelő krém tölteléknek
- 1 adag vaníliás krém (rózsa és a levél készítéséhez, ha magunk készítjük)
- 1 adag vaníliás krém a torta díszítéséhez (csiga forma, levél, díszgömbök a szegélyhez)
- rózsaszín gél ételszínező
- piros ételszínező
- zöld ételszínező
- 1 csomag kész fehér fondant vagy készítsd magad a fondantot
- kész piros rózsa
Eszközök:
- Szív alakú sütőforma
- Süti (hűtő) rács
- Habzsák
- No. 4 kinyomócső
- No. 12 tip kinyomócső
- No. 104 tip kinyomócső
- No. 352 tip levél kinyomócső
- Standard csatolócső
- virág szög
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Előző nap elkészítjük az 1 adag vajkrémünkből,(piros ételszínezővel színezünk) a kis rózsákat a díszítési technika alapján (rózsa technika) és hagyjuk száradni egy éjszakán át.
- Készítjük el a 6 tojásos piskótát a szív alakú sütőformában sütve, majd rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az ízlésünknek megfelelő krémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg. Vonjuk be körbe a tortánkat a maradék krémmel vékonyan, majd a rózsaszín ételszínezővel megszínezett 1 csomag kész fehér fondanttal vonjuk be a tortát a (díszítés technika szerint torta bevonása fondanttal.)
- Jöhet a díszítés! Töltsük a fél adag vaníliás vajkrémünket a Habzsákba és az No. 4 kinyomócsővel rajzoljunk csiga ház formákat a fondantra, majd az No. 12 tip kinyomócső segítségével nyomjunk díszítő gömböket a torta szegélyére.
- Végül az előző nap elkészített virágokat vagy a kész rózsákat helyezzük a torta közepére és a maradék vajkrémünket zöld ételszínező színezve egy-két levélkét helyezzünk el a rózsák közé No. 352 tip levél kinyomócsővel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!