Rózsabimbóval díszített csokoládés szív torta

Hozzávalók:
Eszközök:
- eldobható habzsák
- No. 104 díszítőcső – szirom
- Eldobható pergamen habzsák
- Szív alakú sütőforma
- Piskóta szeletelő
- Forgatható tortadíszítő állvány
- 23 cm hajlított spatula
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Készítsük el a rózsabimbókat egy nappal korábban. Készítsük el a Royal Icingot, a dobozon található leírás szerint. A piros ételszínező gél segítségével színezzük be az elkészített Royal Icingot 5 különböző árnyalatú pirosra. A 104-es díszítőcsövet illesszük be az eldobható habzsákba; és készítsünk 3 rózsabimbót a legvilágosabb árnyalatú piros színből, 10 rózsabimbót a világos pirosból, 15 közepes árnyalatú pirosat; 20 sötét pirosat; és 25 darabot a legsötétebb piros árnyalatunkból. Az elkészült rózsabimbókat hagyjuk egy éjszakát száradni a pergament papíron.
- Készítsük el a tortát. Süssük meg kedvenc piskóta receptünket a Szív alakú sütőformában, majd hagyjuk kihűlni. Szép szabályosan szeleteljük fel a piskóta szeletelő segítségével, majd töltsük meg tortánkat a Csokoládé krémmel.
- Díszítsük fel a tortát. A spatulánk és a Forgatható tortadíszítő állvány segítségével vonjuk be tortánkat csokoládés cukormázzal, hogy szép, sima felszíne legyen.
- Ezután, a már elkészített rózsabimbókat öt sorban helyezzük el a tortán. A szív forma külső ívén kezdjük el a díszítést a legsötétebb árnyalatú rózsákkal, és haladjunk folyamatosan befelé egyre világosabb árnyalatú rózsákkal.
.Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!