Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pezsgős muffin recept

Pezsgős muffin recept

Hozzávalók: 

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180ºC-ra. Béleljük ki a muffin sütőformát a kapszlikkal.
  2. Egy nagy tálban keverjük össze a torta mixet, a pezsgőt, a tojásfehérjét és a növényi olajat és elektromos habverővel verjük alacsony fokozaton 30 másodpercit, majd növeljük közepesre a sebességet és habosítsuk további 2 percig. Osszuk el a formákban egyenletesen a masszát, a kapszlik kb 2/3-ig legyenek tele.
  3. Süssük kb 18-20 percig, vagy amíg a fogpiszkálóra nem ragad a massza. Ha megsültek, vegyük ki a sütőből és még forrón kenjük meg a tetejüket a 2 teáskanál ginnel, majd hűtsük le.
  4. A krémhez a növényi zsiradékot és a vajat habosítsuk ki elektromos habverővel, amíg egynemű nem lesz. Fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot (csészénként), habosítsuk magas fokozaton. Adjunk hozzá 3-4 evőkanál gint és reszelt citromhéjat. Adagoljuk a krémet a muffinok tetejére kanállal vagy No.1M díszítőcsővel ellátott habzsákkal.
  5. Dekoráljuk a muffinok tetejét citromhéjjal, ezüst színű szórócukorral és pezsgővel töltött beszúróval.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: muffin receptek valentin napi receptek

Keresés