Mini Valentin cupcake recept

Hozzávalók:
- Marcipán figura – szív
- Belga tejcsokoládé pasztilla
- Nonpareils – piros, rózsaszín, fehér
- Konyhakész vajkrém 1,8kg
- Kedvenc muffin receptünk
Eszközök:
- No. 1 A díszítőcső
- Hűtőrács
- Eldobható habzsák
- Mini muffin kapszli – tetszőleges mintával
- Tapadásmentes mini muffin sütőforma
Elkészítés:
- Készítsük el a mini muffinokat. A recept szerint készítsük el a tésztát. A muffin sütőt béleljük ki a Mini muffin kapszlikkal. Töltsük 2/3-ág a tésztával és az előírásnak megfelelően süssük meg. Majd hűtőrácson hűtsük ki.
- Készítsük el a krém díszítést. No. 1 A díszítőcsővel felszerelt Eldobható habzsákba töltsünk vajkrémet. Mindegyik muffin tetejére nyomjunk egy felhúzott pöttyöt.
- Díszítsük a cupcake-t. Olvasszuk fel a Belga tejcsokoládét az utasításnak megfelelően. Mártsuk meg a cupcake-ket a z aljánál fogva fejjel lefelé, hogy ellepje a krémet a csokoládé. Kicsit rázogassuk meg, hogy a felesleg lecsepegjen.
- Azonnal szórjuk meg az alsó szélét körbe a nonpareilssel, mielőtt még a csokoládé megkötne.
- Mindegyik cupcake tetejére helyezzünk egy-egy marcipán szívet. Hagyjuk kötni 5-10 percig tálalás előtt.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!