Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kecske sajtos, metélőhagymás rudacskák

Kecske sajtos, metélőhagymás rudacskák

Hozzávalók:

  • 1 1/2 csésze finom liszt
  • 2 evőkanál apróra vágott friss metélőhagyma
  • 1 teáskanál durva tengeri só ( 2 felé osztva)
  • 1/4 teáskanál fokhagyma por
  • 1/4 teáskanál őrölt fekete bors
  • 227 g krémes kecske sajt
  • 1/4 csésze puha vaj
  • 1 tojás sárgája
  • 1 1/2 teáskanál méz
  • 1 teáskanál balzsamecet

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Fújjuk ki a tepsit sütőforma leválasztóval.
  2. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat a só felével. Egy másikban pedig a folyékony hozzávalókat elektromos habverővel. Aztán gyúrjuk egybe tésztává.
  3. Amikor már jól gyúrható a tésztánk lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtjuk és cukrász vágó segítségével 10*1 cm csíkokat vágunk belőle. A tepsibe rakjuk őket egymástól kb. 1 cm távolságra és a maradék sóval meghintjük a tetejét.
  4. Süssük 13-15 percig vagy amíg világos aranybarna lesz. A tepsiben hagyjuk 5 percig hűlni. Majd hűtő rácsra szedve teljesen kihűtjük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: húsvéti sütemény receptek

Keresés