Kecske sajtos, metélőhagymás rudacskák

Hozzávalók:
- 1 1/2 csésze finom liszt
- 2 evőkanál apróra vágott friss metélőhagyma
- 1 teáskanál durva tengeri só ( 2 felé osztva)
- 1/4 teáskanál fokhagyma por
- 1/4 teáskanál őrölt fekete bors
- 227 g krémes kecske sajt
- 1/4 csésze puha vaj
- 1 tojás sárgája
- 1 1/2 teáskanál méz
- 1 teáskanál balzsamecet
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Fújjuk ki a tepsit sütőforma leválasztóval.
- Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat a só felével. Egy másikban pedig a folyékony hozzávalókat elektromos habverővel. Aztán gyúrjuk egybe tésztává.
- Amikor már jól gyúrható a tésztánk lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtjuk és cukrász vágó segítségével 10*1 cm csíkokat vágunk belőle. A tepsibe rakjuk őket egymástól kb. 1 cm távolságra és a maradék sóval meghintjük a tetejét.
- Süssük 13-15 percig vagy amíg világos aranybarna lesz. A tepsiben hagyjuk 5 percig hűlni. Majd hűtő rácsra szedve teljesen kihűtjük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!