Habcsók koszorú

Hozzávalók:
- Tojásfehérjepor
- Habcsók alaprecept
- Ételszínező – fenyő zöld
- Ételszínező – ekrü
- Ételszínező – pink
- Ételszínező – lila
- Ételszínező – királykék
- Ételszínező – narancs
- Ételszínező – égszínkék
- Ételszínező – piros
Eszközök:
- Hűtőrács
- No. 1 A díszítőcső
- No. 1 M díszítőcső
- No. 2 D díszítőcső
- No. 4 B díszítőcső
- No. 6 B díszítőcső
- Eldobható habzsák
- Tapadásmentes nagy keksz sütőforma
- 6 db-os szív kiszúró szett
- Sütőpapír
- Ceruza
- Olló
Elkészítés:
- Készítsük elő a mintát. A pergamen papír hátuljára rajzoljuk körbe a ceruzával a legnagyobb szív kiszúrót.
- Készítsük elő a habcsók tésztát. A receptben leírtak alapján készítsük el a habcsók tésztáját. Azután osszuk öt részre.
Kombináljuk a pink és égszínkék gélt, hogy megkapjuk a pasztell rózsaszíj színt.
Kombináljuk a narancs, piros és ekrű géleket, hogy megkapjuk a pasztell narancs színt.
Kombináljuk a királykék, égszínkék és ekrű színeket, hogy megkapjuk a pasztell kék színt.
Kombináljuk a fenyő zöld és a királykék színeket, hogy megkapjuk a pasztell zöld színt.
Kombináljuk a lila és királykék géleket, hogy megkapjuk a pasztell lila színt.
Mind az 5 színnel színezzünk egy-egy adag habcsók tésztát. - Készítsük el a habcsók szíveket. készítsünk elő 5 db eldobható habzsákot a különböző díszítőcsövekkel. Töltsük be őket az 5 különböző színű masszával. Majd a tepsibe helyezett sütőpapírunkra a szív körvonalát követve nyomjuk különböző színű és formájú habcsókokat, hogy összeérjenek. Süssük meg és hűtsük a recept utasításait követve.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!