Fánk és gyümölcs saslik

Olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Kisebb tálkákban készítsük ki a szóráshoz használt cukrokat, nonpareilseket.
Hozzávalók:
- Candy Melts csokoládé pasztilla – tejcsokoládé
- Mini fánk boltban vásárolt vagy a kedvenc receptünk alapján készített
- Eper
- Ananász darabok
- Szőlő
- Nonpareils – vegyes mix
- Szórócukor – fehér
- További szórásra alkalmas cukor
Eszközök:
- Nyalóka pálcika – 35 db-os
- Sütőpapír
Elkészítés:
- Olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Kisebb tálkákban készítsük ki a szóráshoz használt cukrokat, nonpareilseket.
- Szúrjuk a nyalóka pálcikára a fánkokat és gyümölcsöket felváltva. Mártsuk az olvasztott Candy Melts-be és szórjuk meg színes cukrokkal.
- Helyezzük zsírpapírra az elkészült nyársakat és hagyjuk hűlni 10-15 percig.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!