Epres, tejszínes tortácska

Hozzávalók: (1 csésze=2,5 dl)
- 6 evőkanál glazúr gél
- fél adag Angel food cake
- 3 csésze habtejszín
- 3/4 csésze átszitált porcukor
- 1 1/2 teáskanál vanília kivonat
- 3 csésze kockára vágott friss eper
Eszközök:
- tapadásmentes püspökkenyér sütőforma
- nagy tál
- gumi spatula
- fogpiszkáló
- hűtőrács
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Készítsük el a tésztánkat az előírás szerint. Külön-külön süssük ki a lapokat tűpróbáig a
- tapadásmentes püspökkenyér sütőformában. Majd hűtsük ki őket.
- Egy nagy tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a tejszínt és a porcukrot. Adjuk hozzá a glazúr gélt és a vanília kivonatot, keverjük tovább amíg a habból kemény csúcsokat kapunk. Osszuk két részre a habot. Egyik felébe keverjük bele az eper felét.
- Állítsuk össze a tortát. A lapok kézé epres habot tegyünk. Kívülről a sima habbal kenjük körbe és a tetejét a maradék eperrel szórjuk meg.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!