Eperkrém recept

Hozzávalók:
40 dkg porcukor
15 dkg szoba hőmérsékletű vaj
1 teáskanál vanília kivonat
2/3 bögre eperpüré (kb. 40 dkg friss vagy fagyasztott eper összeturmixolva)
Elkészítés:
1. Mérjük ki egy tálba a porcukrot és a vajat, és addig verjük robotgéppel, amíg kemény krémet kapunk.
2. Ezt követően adjuk hozzá a vanília kivonatot és az eperpürét, és keverjük el ezt is. Már kész is, és tölthetjük meg a süteményünket.
3. Habzsákba töltve díszítőcső segítségével apró díszekkel, virágokkal díszíthetjük süteményeinket.
Tipp: Ha túl hígnak érezzük, rakhatunk még hozzá egy kevés porcukrot.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!