Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eper mousse recept

Eper mousse recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Az epret turmixoljuk össze. Egy közepes edényben keverjük össze a zselatinnal és cukorral, majd keverjük hozzá a tejet is. Kis lángon folyamatos keverés mellett melegítsük amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik kb 5-8 perc.Öntsük egy nagy tálba és kevergessük amíg hűl egy kicsit. Azután tegyük hűtőszekrénybe és néha keverjük át amíg kezd megkötni.Ekkor összekeverjük a kemény tejszínhabbal.
  2. Készítsük el a formákban a kagylókat fehér Candy Melts-ből.
  3. Kanállal vagy habzsákkal töltsük meg a csoki kagylókat az eper mousse.sal.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés