Eper mousse recept

Hozzávalók:
- 16 dkg eper
- 3/4 csésze kristálycukor
- 14 g zselatin
- 1 1/2 csésze tej
- 1 csésze habtejszín felverve
- Candy Melts csokoládé pasztillák – fehér
Eszközök:
Elkészítés:
- Az epret turmixoljuk össze. Egy közepes edényben keverjük össze a zselatinnal és cukorral, majd keverjük hozzá a tejet is. Kis lángon folyamatos keverés mellett melegítsük amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik kb 5-8 perc.Öntsük egy nagy tálba és kevergessük amíg hűl egy kicsit. Azután tegyük hűtőszekrénybe és néha keverjük át amíg kezd megkötni.Ekkor összekeverjük a kemény tejszínhabbal.
- Készítsük el a formákban a kagylókat fehér Candy Melts-ből.
- Kanállal vagy habzsákkal töltsük meg a csoki kagylókat az eper mousse.sal.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!