Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csokoládés fánk recept

Csokoládés fánk recept

Hozzávalók:

  • 1 csésze finom liszt
  • 1/3 csésze kristálycukor
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1/4 teáskanál só
  • 1/8 teáskanál őrölt szerecsendió
  • 1/3 csésze író
  • 1 db tojás enyhén felverve
  • 1 evőkanál olvasztott vaj
  • Belga étcsokoládé
  • Belga tejcsokoládé

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 218°C-ra. Fújjuk ki a fánk sütőformát a leválasztó spray-vel.
  2. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat. Egy másikban elektromos habverővel a folyékony hozzávalókat. Majd a kettőt keverjük össze.
  3. Töltsük ki a fánk üregeket kb. félig egy kanál segítségével.
  4. Süssük kb. 6-7 percig vagy amíg a tészta szépen visszaáll ha megnyomjuk az ujjunkkal. Ha megsült akkor a formával helyezzük hűtő rácsra kb. 3 percre. Frissen tálaljuk.
  5. Olvasszuk meg a csokoládékat, és mártsuk meg benne a fánkok egy részét, majd tegyük őket hűtőrácsra, amíg a csokoládé megdermed. A másik részét a fánkoknak pedig forgassuk meg fahéjas-cukorban.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés