Tylose / CMC por - 50g
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.391 Ft |
|
Leírás
A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217
Leírás és Paraméterek
A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217
Vélemények
Hasonló termékek
A mandula a mandulafa csonthéjas termése, őshazája Ázsia. Az ismert olajos magvak közül ez egyik legrégebbi és legismertebb.
Tökéletesen illeszkedik a gluténmentes, vegán és paleo étrendbe is.
A mazsola sok-sok desszert méltó hozzávalója, legyen szó finom kalácsról, rétesről, túrós süteményről, krémekről, tortákról, muffin vagy akár püspökkenyérről, ezek elengedhetetlen kelléke a mazsola!