Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tylose / CMC por - 50g

Ár:
890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217

Leírás és Paraméterek

A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

890 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
790 Ft 620 Ft
-22%
Állati eredetű természetes alapanyag, hideg és meleg desszertek készítésére is alkalmas. Méret: 23 cm x 7,5 cm egy lap, a csomagolásban összesen 10 extra hosszú lapzselatin, a normál lapzselatinnál kb. 2 x nagyobb.
790 Ft
Nincs ünnep kandírozott citrom nélkül. A kandírozott citrom lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.
550 Ft
Átlátszó hideg zselé, mellyel torta ostyákat vonhatunk be, vizes hatást kelthetünk, amennyiben horgászós, vizes, tengerpartos tortát szeretnénk készíteni.
550 Ft 420 Ft
-24%

A mandula a mandulafa csonthéjas termése, őshazája Ázsia. Az ismert olajos magvak közül ez egyik legrégebbi és legismertebb.

Tökéletesen illeszkedik a gluténmentes, vegán és paleo étrendbe is.

500 Ft

A mazsola sok-sok desszert méltó hozzávalója, legyen szó finom kalácsról, rétesről, túrós süteményről, krémekről, tortákról, muffin vagy akár püspökkenyérről, ezek  elengedhetetlen kelléke a mazsola!

1.490 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
2.190 Ft
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.

Keresés