Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tylose / CMC por - 200g

Ár:
2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217

Leírás és Paraméterek

A tylose vagy másnevén CMC port nedvesség megkötésére használják, mint például fagylaltok készítése. Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő, formázható és hamar száradó cukormasszát kapunk, azaz szilárdabb lesz tőle az Unidec és hamarabb kiszárad. RECEPTEK: Ételragasztó: 25 rész vízhez 1 rész Tylose port keverjünk, majd hagyjuk állni egy éjszakát a hűtőben (Lassan adagoljuk a vízhez, és alaposan keverjük el) Mexikói Gumpaste (virágokhoz, figurákhoz): 500g porcukor, 4 ek víz, 1 ek glükóz, 1 kiskanál Tylose por. Műanyag tálban a porcukor felébe belekeverjük a Tylose port. A vizet felmelegítjük, feloldjuk benne a glükózt. Hozzáöntjük a porcukorhoz. Kanállal keverjük amíg tudjuk, ezután gyúrjuk. Fokozatosan tesszük hozzá a többi porcukrot. Lehet, hogy nem fog kelleni mind. Annyit tegyünk, hogy rugalmas és formázható masszánk legyen. Nyújtani keményítőn kell. Összetevők: Karboxi-metil-cellulóz, Xanthángumi, szentjánoskenyérmag-liszt, glükóz Sűrítőanyag, csomósodásgátló hatása van A karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Termékkód: 180217

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 22.

Hasonló termékek

2.190 Ft

Fehér sacher bevonó krém. Tökéletes torták, desszertek bevonásához. Fényes felületet biztosít,szeletelésnél nem törik. 

Mennyiség: 500 gr.

1.490 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
2.990 Ft
Valódi belga csokoládéból készült fehér csokoládépasztilla. Használható cake popok bevonásához, olvasztáshoz, bonbonokhoz, süteményekbe.
1.090 Ft
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
890 Ft
Glükózszirupot használjuk az otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz.
3.490 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

790 Ft 620 Ft
-22%
Állati eredetű természetes alapanyag, hideg és meleg desszertek készítésére is alkalmas. Méret: 23 cm x 7,5 cm egy lap, a csomagolásban összesen 10 extra hosszú lapzselatin, a normál lapzselatinnál kb. 2 x nagyobb.

Keresés