Valentin napi cake pop

Hozzávalók:
- Kedvenc recept alapján piskóta
- Candy Melts csokoládé pasztilla – hófehér
- Nonpareils – vegyes piros, fehér, rózsaszín
- Sajtkrém
- CC cukor konfetti – piros csók
- CC cukor konfetti – piros szívecske
- CC cukor konfetti – rózsaszín, fehér szívecske
Eszközök:
Elkészítés:
- Süssük meg a piskótát. Receptünk leírása alapján süssük majd hűtsük ki a piskótát,
- Készítsük el a cake popokat. A piskótát morzsoljuk össze és keverjük annyi sajtkrémmel, hogy jól formázható masszát kapjunk.
Formáljuk meg belőle a golyókat kb. 2 evőkanálnyiból egyen egy golyó. Helyezzük sütőpapírra és tegyük hűtőbe kb. 2 órára. - Olvasszuk fel a Candy Meltset. Olvasszuk fel a Candy Meltset a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Mártsuk a nyalóka pálcika végét az olvasztott Candy Meltsbe. Nyomjuk a sütigolyóba és állítsuk az állványra. Ismételjük meg ezt minden golyónál. Hűtsük kb. 15 percig.
- Díszítsük a cake popokat. Tegyük kis tálba a szóráshoz használni kívánt cukrokat.
Vegyük ki a hűtőből a cake popokat és hagyjuk szoba hőmérsékletűre melegedni. Ekkor mindegyik cake popot mártsuk az olvasztott Candy Meltsbe a tál felett kicsit megforgatva, hogy a felesleg le tudjon csöpögni róla. Azonnal szórjuk meg a díszítő cukrokkal. Állítsuk vissza az állványba. Hűtsük kb 15 percig.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!