Sikoly cake popok

Hozzávalók:
- Kedvenc recept alapján készült cake pop-ok
- CC fondant – fekete
- Cukor szemek
- Candy Melts csokoládépasztilla – élénkzöld
- Cukormáz – fekete
- Glazúr gél
Eszközök:
- Fondant nyújtó
- Fondant és marcipán nyújtó sablon
- Csokoládé olvasztó és melegen tartó
- Cake pop díszítő állvány
- Eldobható habzsák
- Nyalóka pálcika
Elkészítés:
- Készítsük el a cake popokat. A recept utasításainak megfelelően készítsük el a cake pop okat. Készítsünk belőle közepes golyókat és formázzuk őket villanykörte alakúra. Majd hagyjuk szilárdulni. Olvasztott Candy Melts-be mártsuk a nyalóka pálcikát és óvatosan szúrjuk rá a cake popokat a keskenyebb végüknél. Ismét hűtjük.
- Mártsuk a cake popokat. Az élénkzöld Candy Melts-et a csomagoláson leírtak szerint felolvasztjuk. Megmártjuk benne a cake popokat, a felesleget kicsit lecsöpögtetjük. Azután 10-15 percig hagyjuk kötni.
- Készítsük el az arcot. Fekete cukormázzal rajzoljuk meg az arcvonásokat és ezzel ragasszuk fel a cukor szemeket is. Hagyjuk 3-5 percig szilárdulni
- Készítsük el a fondant kapucnikat. Használjuk a rózsaszín vastagságtartó gyűrűt a fondant nyújtón és nyújtsuk ki a fekete fondantot. Késsel vágjuk ki a kapucnikat.
Használjuk a kapucnik fejre ragasztásához a glazúr gélt. Úgy helyezzük fel mintha az állánál össze lenne varrva, a feje búbján csippentsük össze csúcsosra és az arca és szeme körül kicsit hagyjuk elállóan.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!