Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csokoládé piskóta recept

Csokoládé piskóta recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Fújjuk ki a sütőformát a leválasztó spray-vel.
  2. Egy közepes tálban keverjük össze a lisztet a szódabikarbónával és a sóval. Egy mikrózható edényben olvasszuk össze a vajat a csokoládéval. Keverjük simára. Adjuk hozzá a cukrot és keverjük tovább elektromos habverővel. Adjuk hozzá a tojásokat egyenként, a vaníliát. Majd váltakozva kis adagonként a lisztes keveréket és a tejet.Töltsük az előkészített sütőformába.
  3. Kb. 32-36 percig sütjük, fogpiszkáló próbáig. A formába hagyjuk 15 percig hűlni. Majd hűtőrácson hagyjuk teljesen kihűlni.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: alap tészta recept

Keresés