Őszi levél a tortában

Hozzávalók:
- Kedvenc tortánk receptje, vagy torta mix
- Ételszínező gél – piros
- Ételszínező gél – narancssárga
- Tejcsokoládé
Eszközök:
- Sütőforma leválasztó spray
- Egyszer használatos püspökkenyér sütőforma
- Szilikon püspökkenyér sütőforma
- Hűtő rács
- Hajlított spatula
- Eldobható habzsák
- Őszi levél sütemény kiszúró szett
Elkészítés:
- Készítsük el a leveleket. Készítsük el a tésztát a receptünk alapján vagy a mix előírásainak megfelelően. Tegyünk félre belőle 3 csészével A maradék tésztát osszuk két részre. Az egyik részt színezzük pirosra a másikat narancssárgára.
A két színes tésztát spatula segítségével simítsuk bele egy lapos tepsibe, süssük megés hűtsük ki. - A kihűlt tésztából a őszi levél sütemény kiszúróval a lehető legtöbb levelet szúrjuk ki. A levelek szárát késsel vágjuk le.
- A szilikon püspökkenyér sütőformát fújjuk ki formaleválasztó spray-vel. A leveleket színenként váltakozva helyezzük a forma aljára, hogy teljesen kitöltse a formát. Eldobható habzsákból a maradék nyers tésztával töltsük ki a sütőformát. Süssük meg és hűtőrácson hűtsük ki.
- Díszítsük a süteményt. Olvasszuk fel a csokoládét és töltsük eldobható habzsákba, melynek pici lyukat vágunk a végére. Rácsozzuk be a kihűlt torta tetejét a csokival.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!