Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cupcake juharszirupos vajkrémmel és ropogós bacon-nel

Cupcake juharszirupos vajkrémmel és ropogós bacon-nel

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Cupcake készítés. Készítsük el a muffinjainkat, süssük meg és hűtsük ki.
  2. Készítsük el a szalonnát. melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Helyezzük a sütőlemezre a szalonna csíkokat. Süssük 15-18 percig amíg ropogósra sül. Itassuk le róla a felesleges zsiradékot. A szalonna felét vágjuk 3-5 cm-es darabokra.
  3. Az egyik csomag Candy Melts-et olvasszuk fel a csomagoláson előírtak szerint, kenjük egy keksz sütőformába kicsit nyomkodjuk bele az összevágott szalonnákat. szórjuk meg a csoko chipssel és csoko darával. Tegyük hűtőbe hűlni.
  4. A másik csomag Candy Meltset az 1/3 csésze tejszínnel mikróban összemelegítjük, majd egyneművé keverjük. Minden kihűlt muffinunk tetejét belemártjuk.
  5. A megmaradt szalonnánk 3/4-t 3-5 cm-es darabokra vágjuk és egy kanál segítségével a csoki ganache-sal becsíkozzuk. A maradék szalonnát apróra daraboljuk.
  6. Készítsük el a vajkrémet! A vajat a cukorral az 1/4 csésze tejszínnel és juhar kivonattal egy tálban elektromos habverővel összekeverjük. Egy spatula segítségével minden muffin tetejére kenünk egy kisebb adag vajkrémet.
  7. Állítsuk össze a muffinokat! Minden vajkrémezett muffin tetejébe nyomjunk egy-egy csoki csíkos szalonnát és egy darab szalonnás csoki. Szórjuk meg a csoki darával és az apró szalonnával.

Videós segítség:

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: muffin receptek

Keresés