Mini karácsonyfa torta

Hozzávalók:
- Konyhakész fehér cukormáz
- Nonpareils karácsonyi színekben
- Ételszínező gél – fenyő zöld
- Cukor csillagok
Eszközök:
- No. 16 díszítőcső
- 3D karácsonyfa sütőforma
- Sütő lemez
- Hűtő rács
- Eldobható habzsák
Elkészítés:
- Süssünk piskótát a karácsonyfa sütőformában. Majd zsírpapírral letakart hűtő rácson hagyjuk kihűlni.
- Színezzük sötét zöldre a cukormázat. Majd töltsük no. 16-os díszítőcsővel felszerelt eldobható habzsákba. Nyomjunk csillagokat a krémből az a fa aljától a teteje felé haladva.
- Szórjuk meg a fát nonpareilssel. Helyezzünk egy cukorcsillagot a fa tetejére.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!