Keksz díszítése cukormázzal

Hozzávalók:
Royal icing recept és terülő cukormáz recept:
Elkészítés:
1. Lépés: Elkészítjük a terülő cukormázat vagy más néven a royal icingot a recept szerint és szükség szerint ételfestékkel színezzük is azt. Ezt követően az no. 3-as díszítőcsövet eldobható habzsákba tesszük, rögzítjük standard csatoló fejjel, majd megtöltjük a cukormázzal. Első lépésként meghúzzuk a keksznek vagy a mézeskalácsnak a körvonalát, picit hagyjuk száradni.
2. Lépés: Jöhet a cukormázzal való kitöltés.
3. Lépés: Hagyjuk száradni egy éjszakán át, de még jobb, ha 24 órát pihentetjük, szárítjuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!