Candy Cane torta

Hozzávalók:
- Kedvenc tortád alapporból vagy recept alapján
- Konyhakész cukormáz
- Ételszínező – piros
- Ételszínező – fehér
Eszközök:
- Sütőforma – 15 cm-es
- Hűtőrács
- Spatula – 33 cm-es, hajlított
- Eldobható habzsák
- No. 21 díszítőcső
- No. 10 díszítőcső
- Fogpiszkáló
Technikák:
Elkészítés:
- Süssük meg a tortát. Készítsük el a tésztát a recept leírásai alapján. Süssük meg majd hűtsük le a tésztát. Töltsük be a tortát , hogy egy 13 cm magas tortánk legyen.
A konyhakész cukormázzal vonjuk be a tortát és a tetején a spatula hegyével mintázzuk körbe. - Díszítsük a tortát. Fogpiszkáló segítségével rajzoljuk be a cukorbot formákat a torta oldalára.
Készítsünk elő két habzsákot csillag csővel egyiket piros géllel színezett a másikat fehér géllel színezett cukormázzal. Váltakozva a fehér és piros mázzal nyomjunk csillagokat az előre bejelőlt cukorbotokra. És körben a torta tetején.
Készítsünk elő két habzsákot kerek heggyel szintén piros és fehér mázzal. Majd körben a torta oldalára nyomkodjunk véletlenszerűen pontokat velük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!