Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Candy Cane torta

Candy Cane torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Technikák:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a tortát. Készítsük el a tésztát a recept leírásai alapján. Süssük meg majd hűtsük le a tésztát. Töltsük be a tortát , hogy egy 13 cm magas tortánk legyen.
    konyhakész cukormázzal vonjuk be a tortát és a tetején a spatula hegyével mintázzuk körbe.
  2. Díszítsük a tortát. Fogpiszkáló segítségével rajzoljuk be a cukorbot formákat a torta oldalára.
    Készítsünk elő két habzsákot csillag csővel egyiket piros géllel színezett a másikat fehér géllel színezett cukormázzal. Váltakozva a fehér és piros mázzal nyomjunk csillagokat az előre bejelőlt cukorbotokra. És körben a torta tetején.
    Készítsünk elő két habzsákot kerek heggyel szintén piros és fehér mázzal. Majd körben a torta oldalára nyomkodjunk véletlenszerűen pontokat velük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyi sütemény receptek

Keresés