Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi pulóver torta

Karácsonyi pulóver torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Fújjuk ki a sütőformát forma leválasztó spray-vel.
  2. Egy nagy tálban a piskóta mixet, a tojáslikőrt, a növényi olajat, a tojásokat és a szerecsendiót elektromos habverővel kis sebességen kb 30 mp-ig keverjük. A tál oldaláról és aljáról szedjük le a felesleget és további 2 percig habosítsuk közepes fokozaton. Öntsük a tésztát az előkészített sütőformába, egyenletes vastagságúra terítsük szét a masszát.
  3. Süssük a masszát kb. 30-40 percig, vagy amíg a fogpiszkálóra már nem ragad a tészta. Ha megsült hűtsük le hűtőrácson.
  4. Díszítés. A recept alapján készítsük el  krémet és a spatula segítségével kenjük körbe a tortát. A maradék krémet színezzük be a sötétzöld és karácsony piros ételszínezőkkel. Készítsük elő a habzsákokat az No. 233 díszítőcsővel és nyomjunk karácsonyfa mintát a pulóverre, az No. 46 díszítőcsővel ellátott habzsákkal pedig nyomjuk ki a pulóver gallérját, ujjait és szárát.
  5. Szórjuk meg a kész tortát magyal és cukorbot szórócukorral.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés