Karácsonyi pulóver torta

Hozzávalók:
- Wilton szórócukor- magyal
- Wilton szórócukor- cukorbot
- Krémes vajkrém
- piskóta recept
- 2/3 csésze tojáslikőr
- 1/3 csésze növényi olaj
- 3 tojás
- 1/8 teáskanál őrölt szerecsendió
- Ételszínező- fenyőzöld
- Ételszínező- karácsony piros
Eszközök:
- Egyenes spatula/kenőkés
- Tapadásmentes hűtőrács
- No. 233 díszítőcső
- No. 46 díszítőcső
- Wilton karácsonyi pulóver tapadásmentes sütőforma
- Cc eldobhtó habzsák
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Fújjuk ki a sütőformát forma leválasztó spray-vel.
- Egy nagy tálban a piskóta mixet, a tojáslikőrt, a növényi olajat, a tojásokat és a szerecsendiót elektromos habverővel kis sebességen kb 30 mp-ig keverjük. A tál oldaláról és aljáról szedjük le a felesleget és további 2 percig habosítsuk közepes fokozaton. Öntsük a tésztát az előkészített sütőformába, egyenletes vastagságúra terítsük szét a masszát.
- Süssük a masszát kb. 30-40 percig, vagy amíg a fogpiszkálóra már nem ragad a tészta. Ha megsült hűtsük le hűtőrácson.
- Díszítés. A recept alapján készítsük el krémet és a spatula segítségével kenjük körbe a tortát. A maradék krémet színezzük be a sötétzöld és karácsony piros ételszínezőkkel. Készítsük elő a habzsákokat az No. 233 díszítőcsővel és nyomjunk karácsonyfa mintát a pulóverre, az No. 46 díszítőcsővel ellátott habzsákkal pedig nyomjuk ki a pulóver gallérját, ujjait és szárát.
- Szórjuk meg a kész tortát magyal és cukorbot szórócukorral.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!