Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi mályvacukor díszítés

Karácsonyi mályvacukor díszítés

Hozzávalók: 

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Mártsuk a mályvacukrot. Olvasszuk fel a Candy Melts csokádé pasztillák – cukorbot ízzel-t  a csomagolásán előírtak szerint. A nyalóka pálcika végét mártsuk az olvadt csokiba és szúrjuk bele a mályvacukorba. Állítsuk a díszítő állványba 1-2 percre kötni.
    Ezután mártsuk a mályvacukrokat teljesen a Candy Melts-be a felesleget csöpögtessük le róla és állítsuk újabb 10-15 percre a díszítő állványba amíg megköt rajta a csoki.
  2. Díszítsük a mályvacukrot. Olvasszuk fel a Candy Melts csokoládé pasztillák – pirosat  a csomagolásán előírtak szerint. Pergamen háromszögből hajtogatott pici lyukkal ellátott habzsákból díszítsük körbe a mályvacukrot. És hagyjuk állni 3-5 percig amíg megszilárdul.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyi sütemény receptek

Keresés