Karácsonyi mályvacukor díszítés

Hozzávalók:
- Marshmallow
- Candy Melts csokoládé pasztillák – cukorbot ízzel
- Candy Melts csokoládé pasztillák – piros
Eszközök:
- Mikrózható tál
- Cake pop díszítő állvány
- Pergamen háromszög
- Nyalóka pálcika
- Olló
Elkészítés:
- Mártsuk a mályvacukrot. Olvasszuk fel a Candy Melts csokádé pasztillák – cukorbot ízzel-t a csomagolásán előírtak szerint. A nyalóka pálcika végét mártsuk az olvadt csokiba és szúrjuk bele a mályvacukorba. Állítsuk a díszítő állványba 1-2 percre kötni.
Ezután mártsuk a mályvacukrokat teljesen a Candy Melts-be a felesleget csöpögtessük le róla és állítsuk újabb 10-15 percre a díszítő állványba amíg megköt rajta a csoki. - Díszítsük a mályvacukrot. Olvasszuk fel a Candy Melts csokoládé pasztillák – pirosat a csomagolásán előírtak szerint. Pergamen háromszögből hajtogatott pici lyukkal ellátott habzsákból díszítsük körbe a mályvacukrot. És hagyjuk állni 3-5 percig amíg megszilárdul.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!