Karácsonyi fehércsokis muffin recept

Hozzávalók:
- Kedvenc recepted alapján készült cupcake
- Konyhakész vajkrém vagy készítsünk házilag vajkrémet
- Candy Melts csokoládé pasztilla – hófehér
- Nonpareils fehér
- Cukor hópehely – Wilton
Eszközök:
- Muffin kapszli
- 12 db-os muffin sütő
- Hűtő rács
- Olló
- Eldobható habzsák
- No. 1A díszítőcső
- Mikrózható tál
Technika:
Elkészítés:
- Készítsük el a cupcake-t. Süssük meg és hűtsük ki.
- Készítsük el az örvényt a cupcake tetejére. Használjunk konyhakész vajkrémet vagy készítsünk vajkrémet majd egy No. 1A díszítőcsővel ellátott habzsákba töltsük bele. Nyomjuk az örvényeket a cupcake-k tetejére. És hagyjuk kb. 30 percig pihenni, hogy megszilárduljon.
- Mártsuk meg a cupcakeket. Tegyük a fehér Candy Melts-et egy mikrózható tálba és a csomagoláson leírtak szerint olvasszuk fel. Mártsuk a cupcakeken a megdermedt krémet teljesen a megolvadt Candy Melts-be. Miután kiemeltük a cupcake-t azonnal szórjuk meg a nonpareilssel. Hagyjuk szilárdulni kb. 10-15 percig.
- Díszítsük a cupcakeket. A megmaradt olvasztott Candy Meltssel rögzítsük a hópelyheket a cupcakek tetejére. Hagyjuk kötni kb. 5 percig.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!