Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hópelyhes torta

Hópelyhes torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés: 

  1. Készítsük el a piskótát a recept utasításai szerint, osszuk a masszát kétfelé a sütőformákba, süssük meg, majd hűtsük ki  a tapadásmentes hűtőrácson.
    A piskótáink kb 6 cm magasak legyenek, a kész torta magassága pedig kb 12,7 cm.
  2. Készítsük el a vajkrémet a recept utasításai szerint, színezzünk be 4 csészényit a királykék ételszínező segítségével. Töltsük össze a piskótákat, kenjük körbe a tortát, majd húzzunk körbe csíkokat a torta oldalán és tetején a spatula hegyének segítségével.
  3. Keverjük össze a karácsonyi szórócukrokat és kézzel óvatosan nyomkodjuk a torta aljához.
    Tipp: célszerű egy mély edényben összeönteni a szórócukrokat és úgy felvinni a tortára, így könnyebben össze tudjuk szedni a lepotyogó cukrokat.
  4. Készítsük el a hópehely díszt. Helyezzük a hópehely kiszúrót a torta tetejére és szórjuk bele a csillogó, ehető pelyheket vagy fehér nonpareils cukorgyöngyöt majd emeljük le a hópehely formát.
    Tipp: egy csipesz segítségével távolítsuk el a felesleges, szétpotyogott szórócukrokat.
  5. Díszítés. Helyezzük az No. 21 díszítőcsövet az eldobható habzsákba és töltsük meg a maradék fehér krémmel, dresszírozzunk rózsákat a torta tetejére és minden egyes rózsába szúrjunk egy hópehely cukordíszt.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyi sütemény receptek

Keresés