Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csipkés fondant készítése

Csipkés fondant készítése

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Egy nappal előbb készítsük el a csipkézett fondant köröket. Gyúrjunk 1/2 teáskanál Tylose/cmc port a 226 g fondanthoz. Nyújtáshoz használjuk a rózsaszín vastagságtartó gyűrűtfondant nyújtón.
  2. Készítsük el a csipkéket. Kör kiszúró csipkés felével kiszaggatjuk a muffinunk méretének megfelelő kört. A díszítőcsövekkel kiszúrkodjuk a mintákat. Egy éjszakán át hagyjuk száradni a kész csipkéket.
  3. Készítsük el a cupcakeket. Süssük meg majd hűtsük a ki cupcakeket. No. 1 A díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba töltsünk konyhakész cukormázat vagy vajkrémet és nyomjunk örvényeket a cupcakek tetejére. Végül helyezzük rá a csipke köröket.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés