Csillogó hópelyhes keksz

Hozzávalók:
- Keksz alaprecept
- Royal Icing
- PME ételspray – ezüst
- PME ételspray – kék
Eszközök:
- No. 2 díszítőcső
- Standard csatoló fej
- Eldobható habzsák
- Tapadásmentes keksz sütőforma
- Hűtőrács
- Kör kiszúró szett – 4 db-os Wilton
- Spatula
Elkészítés:
- Egy nappal előbb készítsük el a kekszeket. Készítsük el a Keksz tésztát a recept előírása szerint. Kör kiszúróval szaggassuk ki, süssük meg és hűtsük ki a kekszeket.
- Szintén egy nappal előbb készítsük el a Royal Icingot. Készítsük el a royal icingot a recept utasításait követve. Tartalékoljunk egy rész kemény krémet. A többit konzisztenciáját hígítsuk kis folyadékkal a terülőmázhoz.
Helyezzük a kekszeket a Hűtőrácsra. Öntsük le vékonyan őket a terülőmázzal, esetleg Spatulával segíthetünk, hogy egyenletesebb legyen a máz. Szobahőmérsékleten hagyjuk száradni minimum 8-10 órát. - Díszítsük a kekszeket. A kék és ételsprayk használatával színezzük a kekszeket. hagyjuk száradni kb. 3-5 percig.
Készítsük elő a habzsákunka a no. 2 díszítőcsővel, töltsük meg a kemény állagú royal icinggal. Nyomjunk különböző hópehelymintákat a színes kekszekre.
Nézzétek meg a videós segítséget is:
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!