Virágmintás torta

Hozzávalók:
- Kedvenc csokoládé tortánk
- Vajkrémes cukormáz
- Ételszínező – rózsaszín
- Ételszínező – égszínkék
- Ételszínező – ekrü
- Ételszínező – türkiz
- Ételszínező – mohazöld
- Ételszínező – pink
- Ételszínező – lila
Eszközök:
- Spatula – 23 cm-es kúpos végű
- Spatula – 23 cm-es egyenes
- Spatula – 23 cm-es hajlított
- Eldobható habzsák
- No. 3 díszítőcső (6 db)
- Hűtőrács
- Tapadásmentes, kapcsos sütőforma
Elkészítés:
- Készítsük el a tortát. A recept utasításai szerint süssük meg a piskótánkat és várjuk meg amíg teljesen kihűl, ez idő alatt készítsük el a vajkrémet.
- Színezzük a krémet. 1/2 csésze krémet színezzünk mohazöldre. 1/2 csészét sötét türkizre. Színezzünk 1/2-1/2 csészényit világoskékre, világos rózsaszínre és sötét rózsaszínre. A világos kékhez keverjük az égszínkéket az ekrüvel. A pinket a lilával keverve kapjuk a sötét rózsaszínt. A pink és a rózsaszín keverésével érhetjük el a közepes és világos rózsaszínt.
- Díszítsük a tortát. Ha szükséges fogpiszkálóval rajzoljuk a torta tetején a vajkrémbe a mintákat.
Készítsünk elő 6 habzsákot no. 3 díszítőcsővel. Töltsünk mindegyik más más színű vajkrémet.Rajzoljuk meg velük a minták körvonalait és a spatulák segítségével töltsük ki a mintákat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!