Piskóta tekercs virággal

Hozzávalók:
- Piskóta tészta
- Fehér, konyhakész cukormáz
- Porcukor
- Ételszínező – rózsaszín
- Ételszínező – barna
- Ételszínező – lila
- Ételszínező – burgundi
- Ételszínező – mohazöld
Eszközök:
- Tapadásmentes nagy keksz sütőforma
- Sütőforma leválasztó
- Spatula/kenőkés – 23 cm, hajlított Wilton
- Hűtőrács
- Eldobható habzsák
- Könnyű virágkinyomó csövek
- No. 352 díszítőcső
- Konyharuha
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Készítsük el a piskótatekercset. Készítsük el a piskóta tésztát a recept utasításait követve. Süssük meg. Majd porcukorral hintett konyharuhára borítva, tekerjük fel. Így hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt töltsük meg a vaníliás cukormázzal.
- Színezzük a cukormázat. Kombináljuk a mohazöld és barna színeket, hogy matt zöld színt kapjunk. Kombináljuk a burgundi és lila színeket, hogy világos mályva színt kapjunk. Színezzünk 1-1 csésze cukormázat a kombinált színekkel zöldre és halvány mályva színűre.1-1 csészét rózsaszínre és burgundira. És hagyjunk fehér cukormázat is.
- Díszítsük a piskótatekercset. Készítsünk 4 habzsákot elő a kis és nagy virág kinyomó csövekkel. Töltsük meg a habzsákokat többnyire fehér és kisadag mályva, burgundi és rózsaszín cukormázzal.
Készítsünk elő egy habzsákot a no. 352 díszítőcsővel és töltsünk bele pici mályvaszínt majd töltsük fel a zölddel.
A csillag technikával készítsünk virágokat a tekercs tetejére, váltogatva a zsákokat szín és csőméret szerint. Ha a virágok elkészültek töltsük ki a hézagokat levelekkel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!