Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Málnás, morzsás süti recept

Málnás, morzsás süti recept

Hozzávalók:

  • 1 csésze lágy vaj
  • 1 csésze kristálycukor
  • 1 tojás
  • 3 csésze liszt
  • 1 csésze apróra vágott pekándió
  • 3/4 csésze mag nélküli málnalekvár

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
  2. Egy nagy tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a vajat a cukorral. Keverjük bele a tojást. Végül a lisztet és a pekándiót gyúrjuk bele. tegyünk félre a tésztából egy csészényit. A többit nyomkodjuk bele a sütőforma leválasztó spray-vel kifújt sütőformába. Kenjük a tetejére a lekvárt és elszórtam morzsoljuk rá a félretett tésztát.
  3. Süssük 40-45 percig vagy amíg a lekvár bugyborékoló és arany barna lesz. A formában hűtsük ki teljesen. Ha kihűlt szeleteljük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyümölcsös sütemények

Keresés