Málnás, morzsás süti recept

Hozzávalók:
- 1 csésze lágy vaj
- 1 csésze kristálycukor
- 1 tojás
- 3 csésze liszt
- 1 csésze apróra vágott pekándió
- 3/4 csésze mag nélküli málnalekvár
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
- Egy nagy tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a vajat a cukorral. Keverjük bele a tojást. Végül a lisztet és a pekándiót gyúrjuk bele. tegyünk félre a tésztából egy csészényit. A többit nyomkodjuk bele a sütőforma leválasztó spray-vel kifújt sütőformába. Kenjük a tetejére a lekvárt és elszórtam morzsoljuk rá a félretett tésztát.
- Süssük 40-45 percig vagy amíg a lekvár bugyborékoló és arany barna lesz. A formában hűtsük ki teljesen. Ha kihűlt szeleteljük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!