Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Klasszikus torta élénk színekkel

Klasszikus torta élénk színekkel

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

 1. Színezés:

TÉSZTÁHOZ használjunk a ételfesték szett festékeiből a rózsaszínt.

KRÉMHEZ: Használjunk a ételfesték szettből a kékrózsaszín, zöld és lila árnyalatokat.

2. Készítsük el a színes piskótákat. Színezzük a tésztát a fent megadott képlet szerint. Süssük meg majd hűtsük le az 5 db 20 cm átmérőjű torta lapot, kb. 20 – 20 dekányit töltsünk mindig a sütőformába.

3. Készítsük el a krémet. Egyes részeit színezzük a fenti képletek alapján. A maradék krémet hagyjuk meg fehéren. A szinteket töltsük meg fehér krémmel. A 20 cm átmérőjű és 5 szint magas tortát helyezzük a forgatható díszítő állványra. Spatula segítségével a legfelső szintet kenjük be egyenletesen kék krémmel. Futassuk körbe a tetején a spatulát, hogy elérjük a kívánt struktúrát.

4. Díszítsük a tortánkat. Használjunk eldobható habzsákot 1M díszítőcsővel. Lila krémmel folyamatos vonalat húzva vonjuk be a torta alsó rétegét az oldalán. Ismételjük meg ezt a második sorban, hogy a krém feddje a teljes alsó réteget. Ismételjük a többi réteg befedésénél rózsaszín, zöld, lágy rózsaszín és kék krémmel. Helyezzük el a kész tortát a torta talapzaton felszolgálására.

Tipp: Változtathatjuk a színeket kedvünk és kreativitásunk szerint.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek torták

Keresés