Húsvéti répás cupcake

Hozzávalók:
- Kedvenc csokis muffinunk
- Vajkrémes cukormáz
- Csokis vajkrém
- Ételszínező – narancssárga
- Ételszínező – levélzöld
- Kakaós keksz /darálva/
Eszközök:
- Tapadásmentes muffin sütőforma
- Muffin kapszli
- Hűtőrács
- Eldobható habzsák
- No. 1 A díszítőcső
- No. 352 díszítőcső
- Spatula 23 cm, hajlított
- Kés
Elkészítés:
- A recept előírásainak megfelelően készítsük el a csokis muffint és hűtsük ki.
- Készítsük el külön-külön a recept utasításai szerint a fehér és a csokis vajkrémet. A fehér vajkrém nagyobb részét színezzük narancssárgára, kisebb részét pedig zöldre.
A csokis vajkrémmel a Spatula segítségével kenjük be a muffinokat, szórjuk meg a csokis keksz morzsával és tegyük hűtőbe kb. 15 percre. - Készítsük el a répákat. Éles kés segítségével vágjuk ki a muffinok közepét. A keletkező lyukakat töltsük meg No. 1A díszítőcsővel felszerelt habzsák segítségével narancssárga vajkrémmel úgy hogy kicsit magasabban végződjön, mint a csokis krém. No. 352 díszítőcsővel felszerelt eldobható habzsákot töltsük meg zöld vajkrémmel, és húzzuk meg a répák leveleit.
Videós segítség:
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!