Húsvéti nyuszis sütik

Hozzávalók:
- Színes fondant vagy royal icing masnik
- Vajkrémes cukormáz
- 4 csészényi a kedvenc sütemény vagy piskóta tésztánkból
- Ételszínező – égszínkék
- Ételszínező – ekrü (kombinálva a kékkel)
Eszközök:
- Spatula ÚJ – 23 cm, hajlított Wilton
- Sütőforma leválasztó
- Hűtőrács
- No. 2 díszítőcső
- No. 5 díszítőcső
- Eldobható habzsák
- Standard csatolócső
- Mini Nyuszi tapadásmentes sütőforma – Wilton
Elkészítés:
- A recept szerint készítsük el a tésztát -süssük meg és hűtsük ki.
- Díszítsük a mini sütiket. Készítsük el a vajkrémes cukormázat a recept szerint. Egy kis részét színezzük kékre. Spatulával simítsuk a fehér vajkrémet a sütikre. Töltsünk fehér vajkrémet a no. 5 díszítőcsővel felszerelt habzsákba és készítsük el vele a pofikat, farkincákat és talpakat. Egy másik habzsákot szereljük fel a no. 2 díszítőcsővel és töltsük meg a kék vajkrémmel. Ezzel pöttyözzük meg a szemeket, orrokat és a talpakat. És húzzuk meg vele a bajszokat és a fülek belsejét. A no. 5 díszítőcsővel, fehér vajkrémmel rögzítsük fel a masnikat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!