Húsvéti Nyusziarc torta

Hozzávalók:
- kedvenc piskóta recepted
- Nonpareils szórócukor vegyes színben
- Vajkrém
- Ételszínező- rózsaszín
- Ételszínező- fehér
Eszközök:
- Nyuszi sütőforma- tapadásmentes Wilton
- Tapadásmentes hűtőrács
- Eldobható habzsák
- No. 21-es díszítőcső- csillag
- standard csatolófej
Elkészítés:
- A kiválasztott torta receptünket követve süssük meg a piskótánkat a nyuszi sütőformában, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
- Dekoráljuk ki a kihűlt piskótánkat! Egy eldobható habzsákot szereljünk fel az no. 21-es csillag díszítőcsővel (ehhez segítségünkre lehet egy standard csatoló fej is) majd töltsük meg a habzsákot a fehérre színezett vajkrémmel.
- Csillag minta technikával dekoráljuk ki a nyuszi fej alakú piskótánkat. A dekorálásból hagyjuk ki a nyuszi fülek belsejét.
- Színezzünk meg egy kis adag vajkrémet a rózsaszín ételszínező géllel majd ezt töltsük be egy eldobható habzsákba.
- A rózsaszín vajkrémmel kenjük körbe a nyuszi fül belsejét illetve rajzoljuk meg a nyuszi szemeit és orrát is egyaránt.
- Szórjuk a vegyes nonpareils szórócukrot a nyuszi fül belsejébe.