Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húsvéti cukor répák- csokiba mártott eperből

Húsvéti cukor répák- csokiba mártott eperből

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Olvasszuk fel a fehér csokoládé pasztillákat majd adjunk hozzá a narancssárga porfestékből annyit amíg el nem érjük a kívánt narancs árnyalatot. Keverjük el szépen egyenletesen a festéket a csokiban. Mártsuk bele az epreket egyesével a narancssárgára színezett csokoládéba majd tegyük őket félre egy sütőpapírral borított alátétre. Hagyjuk őket száradni addig amíg teljesen vissza dermed a csoki.
  2. A maradék olvasztott csokit töltsük be egy eldobható habzsákba majd vágjuk ki a végét és ezzel dekoráljuk a félig kész "répákat". Csíkozzuk be az eper felületét majd rögtön szórjuk rá a szórócukrot, hogy a még meleg csokoládéba a szemcsék beletapadjanak. 10-15 percig hagyjuk hűlni.  Kis tálban vagy merev falú muffin kapszliban tálalhatjuk!
Tartalomhoz tartozó címkék: húsvéti sütemény receptek

Keresés