Húsvéti cukor répák- csokiba mártott eperből

Hozzávalók:
- Friss eper
- Belga csokoládé pasztilla- fehér 500 gr
- Ételfesték por- narancssárga
- Szórócukor- narancssárga vagy Nonpareils-narancssárga
Eszközök:
- Eldobható habzsák
- Alátét
- Sütőpapír
- Olló
- Merev falú muffin kapszli
Elkészítés:
- Olvasszuk fel a fehér csokoládé pasztillákat majd adjunk hozzá a narancssárga porfestékből annyit amíg el nem érjük a kívánt narancs árnyalatot. Keverjük el szépen egyenletesen a festéket a csokiban. Mártsuk bele az epreket egyesével a narancssárgára színezett csokoládéba majd tegyük őket félre egy sütőpapírral borított alátétre. Hagyjuk őket száradni addig amíg teljesen vissza dermed a csoki.
- A maradék olvasztott csokit töltsük be egy eldobható habzsákba majd vágjuk ki a végét és ezzel dekoráljuk a félig kész "répákat". Csíkozzuk be az eper felületét majd rögtön szórjuk rá a szórócukrot, hogy a még meleg csokoládéba a szemcsék beletapadjanak. 10-15 percig hagyjuk hűlni. Kis tálban vagy merev falú muffin kapszliban tálalhatjuk!