Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Habrózsa készítése habzsákkal

Habrózsa készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését rozetta mintákkal. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy No. 18 kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és  fehér színű ételszínezővel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A habzsákot szereljük fel a standard csatolófejjel és a No. 18-as díszítőcsővel.  Töltsük meg a habzsákunkat a vajkrémmel félig. A habzsákot tartsuk 90°-os szögben (egyenesen felfelé) a felszíntől picit elemelve a díszítőcsövet.

2. Lépés:

Nyomjunk ki egy kis csillagot a krémből és a nyomás elengedése nélkül írjunk le a díszítőcsővel egy teljes fordulatot.
Kezdjük 9:00 óránál majd folytassuk a körkörös mozgással 12:00 , majd 3:00 és fejezzük be 6:00 óránál.

3. Lépés:

A nyomást állítsuk meg 6:00 óránál a díszítő csúcsát még húzzuk el a kiindulási pontig, hogy meglegyen a teljes fordulat.

4. Lépés:

Távolítsuk el a díszítőcsövet a körkörös mozgást megtartva, hogy a kis farkocska ne lógjon ki  a rozetta kör alakjából.

5. Lépés:

Rozetta szegély készítésénél, egy sor egységes rozettát alkotunk, melyek érintkeznek egymással.

6. Lépés:

Ezt a technikát alkalmazhatjuk no. 21, no. 1M és no. 4B díszítőcsővel is.

Videós segítség:

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: habzsákos torta díszítés

Keresés