Folyékony cukormáz

Hozzávalók:
450 gramm szitált porcukor
fél kávéskanál citromlé
90 ml meleg víz
3 evőkanál tojásfehérjepor
Elkészítés:
Tegyük a tojásfehérjéket és a citromlevet egy tálba. Egy tiszta fakanállal keverjük össze, apránként adjuk hozzá az átszitált porcukrot, adagonként jól keverjük el. Ha egyszerre adjuk hozzá az egész mennyiséget, akkor nehezen kezelhető, fénytelen, csomós cukormázat kapunk. A kekszünket pedig a keksz díszítése (körvonal) technika alapján díszítjük. A mázat kedvünkre színezhetjük gél állagú ételszínezővel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!