Cukorkával töltött csokitojások

Hozzávalók:
- Szórócukor- rózsaszín
- Nonpareils- Élénk zöld színben
- Nonpareils- sárga
- Roppanós cukorgyöngy- gyöngyházfehér
- Választható:
- Lányoknak: Szórócukor mix- unikornis vegyes
- Fiúknak: Szórócukor mix- dínók
- Csokoládé pasztilla - 55 %-os ét vagy 35 %-os tejcsoki
Eszközök:
Elkészítés:
- Olvasszuk fel a csokoládé pasztilláinkat majd töltsük meg vele a tojás szilikon formát. A felesleget csepegtessük ki belőle. Egy spatula segítségével távolítsuk el a felesleget a formáról majd tegyük be kb. 15 percre a hűtőbe, amíg teljesen ki nem dermed.
- Töltsük meg a tojásokat! Egy nagyobb tálba öntsük bele az összes kiszemelt szórócukrot és keverjük össze őket. Az elkészült csokitojások egyik felébe tegyünk 1 teáskanálnyit a szórócukor mixből majd zárjuk le egy másik csokitojással. Ezt úgy tudjuk a legkönnyebbek kivitelezni, ha egy keveset az olvasztott csokoládéból betöltünk egy eldobható habzsákba majd egy apró lyukat vágunk a végén. Nyomjunk a csokiból a megtöltött tojás peremére majd helyezzük rá a másik tojást és hagyjuk megdermedni a csokit. Kb. 5 perc és készen is vannak a töltött csokitojásaink!