Cseresznyevirágos torta

Hozzávalók:
Eszközök:
- Sütőforma – 15*7,5 magas
- Spatula – 33 cm hajlított
- Eldobható habzsák
- Hűtőrács
- Mérőcsésze
- Virágtű
- Standard csatolócső
- Icing smoother
- No. 101 díszítőcső
- No. 102 díszítőcső
- No. 103 díszítőcső
- No. 789 díszítőcső
- No. 1 díszítőcső
- No. 3 díszítőcső
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Tészta sütése, hűtése. A recept előírása szerint készítsük el a tésztát, süssünk belőle 5 lapot és hűtsük ki őket.
- Készítsük el a vajkrémet. Készítsük el a vajkrémet a recept utasításai szerint. Fekete géllel készítsünk 1/4 csésze világos szürke vajkrémet.
A burgundy géllel 1/2 csésze bordó és 1/4 csésze sötét bordó vajkrémet. A maradék vajkrémet hagyjuk meg fehéren. - Készítsük el a virágokat. Készítsük el egy habzsákot a csatoló csővel. Tegyünk bele egy csíkot a halvány bordó krémből a többit töltsük ki fehér vajkrémmel. Egy másik habzsákba helyezzük a no. 1 díszítőcsövet és töltsük meg a sötét bordó vajkrémmel.
Csatlakoztassuk a no. 101-es díszítőcsövet a csatolócsőhöz, győződjünk meg róla, hogy a cső végénél a halvány bordó vajkrém jön ki. Sütőpapírból kivágott négyzetet ragasszuk a virágtűre és készítsünk 6-8 virágot a 101-es csővel, 4-6 virágot a 102-es csővel és 2-4 virágot a 103-as csővel. A sötét bordó vajkrémmel nyomjunk pöttyöket a virágok közepére.
Tegyük hűtőbe az összes virágot amíg megkeményednek kb. 15-20 perc. - Díszítsük fel a tortánkat. A maradék fehér vajkrémmel töltsük be és vajkrémezzük körbe a tortánkat szép simára.
A no. 3 díszítőcsővel felszerelt és szürke vajkrémmel töltött habzsákunkkal rajzoljuk meg a z ágakat a torta oldalára. A maradék vajkrém segítségével ragasszuk a virágokat az ágakra.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!