Bolyhos nyuszi torta

Hozzávalók:
- Kedvenc receptünk alapján készült torta
- Vajkrém
- Ételszínezőgél – fekete
- Étkezési keményítő
Eszközök:
- Nyuszi sütőforma – tapadásmentes Wilton
- Spatula Új – 23 cm, hajlított kúpos végű
- No. 5 díszítőcső
- No. 233 díszítőcső
- Hűtőrács
- Olló
- Eldobható habzsák
Díszítési technika:
Elkészítés:
- A recept szerint készítsük el a tortát. Süssük meg és hűtsük ki.
- Készítsük el a vajkrémet, színezzük a fekete ételszínezővel egy kis részét szürkére és egy kis részét feketére.
- Spatula segítségével a szürke krémből simítsuk ki a nyuszi fülének belsejét.
- el nyomjuk ki az orrát. Keményítőbe mártott ujjunk segítségévek tudjuk alakítani.
No. 5 díszítőcsővel nyomjunk fekete vajkrémből 2 pöttyöt a szemének. Keményítőbe mártott ujjal tudjuk elsimítani. - Díszítsük a szőrrel. No. 233 díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákkal a maradék fehér vajkrémmel borítsuk szőrrel a nyuszit. No. 5 díszítőcsővel fekete vajkrémmel húzzuk meg a vonalakat a bajuszának.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!