Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bolyhos nyuszi torta

Bolyhos nyuszi torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1.  A recept szerint készítsük el a tortát. Süssük meg és hűtsük ki.
  2.  Készítsük el a vajkrémet, színezzük a fekete ételszínezővel egy kis részét szürkére és egy kis részét feketére.
  3. Spatula segítségével a szürke krémből simítsuk ki a nyuszi fülének belsejét.
  4. el nyomjuk ki az orrát. Keményítőbe mártott ujjunk segítségévek tudjuk alakítani.
    No. 5 díszítőcsővel nyomjunk fekete vajkrémből 2 pöttyöt a szemének. Keményítőbe mártott ujjal tudjuk elsimítani.
  5. Díszítsük a szőrrel. No. 233 díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákkal a maradék fehér vajkrémmel borítsuk szőrrel a nyuszit. No. 5 díszítőcsővel fekete vajkrémmel húzzuk meg a vonalakat a bajuszának.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés