Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áfonyás, szedres tart recept

Áfonyás, szedres tart recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Egy nappal előre készítsük el a royal icing virágokat. A recept előírása szerint készítsük el a royal icingot.
  2. Színezzük a royal icingot. Színezzünk fél csésze icingot lilára a lila színű ételszínezővel. Kombináljuk a lila és pink színt valamint a királykék és lila színt , hogy még 4 különböző árnyalatú lila színű icingot kapjunk.
    Készítsünk elő 5 habzsákot a különböző díszítőcsövekkel és a különböző lila árnyalatú icing-okkal megtöltve.A no. 2-es díszítőcsővel felszereltbe kerüljön a legvilágosabb lila krém.
  3. Készítsük el a virágokat. virágtűre helyezett sütőpapír négyzetekre nyomjuk ki a virágokat. A no. 104-es díszítőcsővel szirmos virágokat, a no. 2F, No. 1G és az no. 225-ös csövekkel e csepp virágokat. A no. 2 díszítőcsővel nyomjunk közepeket a virágainknak. Hagyjuk száradni a kész virágokat 1 éjszakán át.
  4. Készítsük el a pitét.  Készítsük el az áfonya curd-öt. Tegyük félre.
  5. Készítsük el a tart kérgeket.  A recept utasításai szerint a pite formákban süssük meg a tésztát és hűtsük ki.
  6. Díszítsük a pitéket.  Töltsük meg a tésztáinkat az áfonya curd-del. Díszítsük a friss gyümölcsökkel ás a kész virágokkal.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés