Törésvonal halloween torta

Hozzávalók:
- Kedvenc tortánk
- Konyhakész cukormáz
- Ételszínező – fekete
- Ételszínező – karácsony piros
- Ételszínező – piros
- Nonpareils – fekete
- Szórócukor – fekete
- Cukor szemek
- Cukor szemek nagy méretben
- Cukor szemek mini
- Hidegzselé
Eszközök:
Elkészítés:
- Süssük meg a tortát. Készítsük el a kedven tésztánkat a recept alapján, süssünk belőle 3 torta lapot és hűtsük ki.
Töltsük be a kedvenc krémünkkel, vonjuk be morzsa kabáttal. - Készítsük elő a dekorációkat. keverjünk össze 1/4 csésze fekete nonpareilst 1/4 csésze fekete szórócukorral, felhasználásig tegyük félre.
Fekete géllel színezzünk 1 csésze cukormázat. A torta közepére spatula segítségével kenjünk kb. 5 cm-es szalagot és azonnal szórjuk be a fekete cukor keverékkel. A maradék fekete krémmel majd felragasztjuk a szemeket. - Vajkrémezzük be a tortát. A fehér krémet töltsük habzsákba ás a fekete krém csík körvonalait követve vigyük fel a torta oldalára először alulra majd felülre, Spatula segítségével simítsuk el.
- Helyezzük fel a szemeket. A maradék fekete krémmel ragasszuk fel a különböző méretű cukor szemeket a fekete sávban.
- Díszítsük a tortát. A karácsony piros és a piros géllel színezzünk ½ csésze glazúr gélt pirosra.
Töltsük habzsákba és vágjuk le a habzsák hegyét. A fehér vajkrém felső és alsó széle mentén nyomjuk végig a piros zselét.
Készítsünk elő egy másik habzsákot no. 1 M díszítőcsővel és töltsük meg fekete cukormázzal. A tortánk felső széle körül nyomjunk vele kis örvényeket.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!
Vidós segítség: