Hímzett őszi falevél torta

Hozzávalók:
- kedvenc torta mixünk vagy piskóta
- fehér konyhakész cukormáz
- ételszínező – citromsárga
- ételszínező – fekete
- ételszínező – aranysárga
- ételszínező – narancs
- ételszínező – karácsony piros
Eszközök:
- sütőforma – 20 cm-es
- no. 2 díszítőcső
- eldobható habzsák
- hűtőrács
- spatula- 23 cm-es
- spatula- 33 cm-es
- fogpiszkáló
Elkészítés:
- A színes piskóta lapok megsütésével kezdjük. Készítsük el a tésztát a recept utasításai szerint a tésztát, majd osszuk három egyenlő részre.
Narancssárga, aranysárga és citrom-sárga ételszínező géllel színezünk meg egy-egy adag tésztát.
Süssük és hűtsük le a három lapot. Vágjuk le 2,5 cm magasra a lapokat. - Színezzük a krémet. Fekete géllel színezzünk be 4 csésze cukormázat. Ezzel a fekete mázzal töltsük be a tortánkat és vonjuk be vele kívülről is simára.
Narancssárga, aranysárga, citromsárga és a karácsony piros gélekkel színezzünk be hat 1/3 csésze krémet különböző árnyalatú vörös, narancs és sárga színűekre. Az indához ¼ csésze cukormázat nagyon halványpirosra kell színezni a karácsony piros géllel. - Díszítsük a tortát. Fogpiszkálóval rajzoljuk meg a tortára a mintát.
Készítsünk elő hét habzsákot no. 2 díszítőcsövekkel. Töltsük meg külön-külön a különféle színű cukormázakkal. Vékony vonalak segítségével töltsük ki az előre megrajzolt mintáinkat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!
Videós segítség: